I suggest you ...

Bug - Letters missing

It doesn't happen much but in every article I send to myself there's some few words that miss a letter, meanwhile in the original text it is properly written.

Besides this, the application is just great!

56 votes
Vote
Sign in
Check!
(thinking…)
Reset
or sign in with
  • facebook
  • google
    Password icon
    I agree to the terms of service
    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    DaniDani shared this idea  ·   ·  Admin →

    10 comments

    Sign in
    Check!
    (thinking…)
    Reset
    or sign in with
    • facebook
    • google
      Password icon
      I agree to the terms of service
      Signed in as (Sign out)
      Submitting...
      • Roberto BonvalletRoberto Bonvallet commented  · 

        This happens to me very often.

        Sometimes I even get excerpts like this:

        lorem span style='color:blue'>ipsum dolor sit amet

        (the opening < of the span HTML tag gets dropped). Maybe this can give a clue of where in your pipeline the bug is hidding.

      • i symboi symbo commented  · 

        Hope to fix soon!

      • ThomasThomas commented  · 

        Please fix this bug!

      • AnonymousAnonymous commented  · 

        I didn't notice this before the recent version update, but since this it happens at least several times in every page I send.

      • AnonymousAnonymous commented  · 

        great tool, i use it all the time. just wondering if this bug is any nearer to being fixed? it's not hugely problematic but it is a bit frustrating.

      • Klip.meAdminKlip.me (Support, Klip.me) commented  · 

        Thank you for your feedback. I already noticed this bug, other user also reported before, but haven't found the reason yet. I'm trying to fix this bug in version 2.0.

      Feedback and Knowledge Base